Rólunk

Tevékenységünk egészen 1991-ig nyúlik vissza, amikor még autófényező műhelyként működtünk egy kistelepülésen.

Az első ipari munkánkat 1998-ban kaptuk meg a Rexroth Mecman Kft-től, akik különböző kisebb, nagyobb alkatrészek, pneumatikai termékek felületvédelmi célú festését bízták ránk. Kapcsolatunk mind a mai napig tart, annyi különbséggel, hogy ma az Emerson Automation Fluid Control & Pneumatics Hungary Kft. néven működnek.

2003-ban alapítottuk a mai Auto Ducko Kft.-ét, majd 2004-ben az új mezőkövesdi telephelyen folytattuk az autófényezést és ipari festést, kiegészítve karosszéria lakatolással és a restaurálással.

Vállalkozásunk 2018-ban kapott felkérést a BOSCH cégcsoport elektromos kormány műveket gyártó részlegétől kormányművek külső lemez burkolatának rozsda mentesítésére, amelyet azóta is rendszeresen végzünk.

Tevékenységünk időközben bővült műanyag KLT ládák, FLC betétek, műanyag raklapok mosásával, illetve kormányművek belső bordástengelyének zsírtalanításával.

2019 januárjában ISO 9001:2015 minőségbiztosítási rendszert vezettünk be, ezzel is biztosítva a partnereink szigorú minőségbéli előírásainak való megfelelést.